The Godfather: Part II (1974) Albanian Subtitles


The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Release:

IMDB: 9

Genders: Crime, Drama

Countries: USA

Time: 200 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
1
File Size
47.5KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

The Godfather 2 ALB

Create By
Cleon
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian The Godfather 2 ALB 2 years ago 1 47.5KB

Subtitle Preview

1
00:00:33,933 --> 00:01:22,971


2
00:01:27,020 --> 00:01:32,322
Kumbara ka lindur si Vito Andolini,
në vendin Corleone në Sicili.

3
00:01:32,392 --> 00:01:37,523
Në vitin 1901 . babain ia ka vrarë
udhëheqësi lokal i mafiasë.

4
00:01:37,831 --> 00:01:42,291
Vëllau i tij më i vjetër Paolo u betua se do të
hakmirret dhe u arratis ë pyje,

5
Loading...